Web PD “Stubičan”

Dobrodošli na web stranice Planinarskog društva "Stubičan"

Ovdje možete pronaći informacije o našim trenutnim, prošlim i, naravno, budućim aktivnostima.

Također se možete informirati kako se učlaniti i pridružiti se našim druženjima u prirodi!

Kontakt

Pošaljite poruku na
planinari.stubicani@gmail.com

Copyright

© 2015.-2019. PD "Stubičan"

Dopušteno je stavljati poveznice prema ovoj stranici ili koristiti sliku i isječak teksta koji služe kao poveznica prema njoj. Prenošenje sadržaja u cjelosti zabranjeno je bez pismenog dopuštenja autora teksta ili slike.


On-line prijava izleta

Vodič ima pravo otkazati izlet, promijeniti program ili ga odgoditi za neki drugi termin zbog vremenskih uvjeta, nedovoljnog broja prijavljenih ili drugih nepredviđenih okolnosti. Članovi se prije prijave za sudjelovanje na izletu trebaju raspitati da li je izlet primjeren njihovim predispozicijama ovisno o fizičkoj spremi i tehničkom znanju, a posebno trenutnom zdravstvenom stanju.

Prilikom prijave sudionik potvrđuje da je upoznat sa zahtjevnošću izleta, te da ispunjava gore navedene uvjete. Prilikom prijave sudionik pristaje na hod u skupini i obvezuje se poštivati upute vodiča sve do kraja izleta. Prijavom na izlet sudionik potvrđuje da je upoznat sa pravilima Društva, da sudjeluje na vlastitu odgovornost i izjavljuje da društvo ne snosi nikakvu odgovornost u slučaju nesreće na planinarskom izletu.Svi članovi koji imaju važeću iskaznicu i markicu za tekuću godinu osigurani su za slučaj invaliditeta i smrti na planinarskim izletima preko Hrvatskog planinarskog saveza.

Prijave za izlete šalju se na planinari.stubicani@gmail.com ili upit preko formulara ispod u nastavku najkasnije dan prije izleta za jednodnevne izlete i najmanje 5 dana prije izleta za dvodnevne izlete koji uključuju noćenje.

Popis izleta se nalazi na linku PLAN IZLETA I AKCIJA.

 

Prijava izleta

 

Uvjeti korištenja i privatnost