Web PD “Stubičan”

Dobrodošli na web stranice Planinarskog društva "Stubičan"

Ovdje možete pronaći informacije o našim trenutnim, prošlim i, naravno, budućim aktivnostima.

Također se možete informirati kako se učlaniti i pridružiti se našim druženjima u prirodi!

Kontakt

Pošaljite poruku na
planinari.stubicani@gmail.com

Copyright

© 2015.-2019. PD "Stubičan"

Dopušteno je stavljati poveznice prema ovoj stranici ili koristiti sliku i isječak teksta koji služe kao poveznica prema njoj. Prenošenje sadržaja u cjelosti zabranjeno je bez pismenog dopuštenja autora teksta ili slike.


Ažuriranje aktivnosti u jesensko-zimskom dijelu 2023.g.

Kako su se aktualna i brzinska ažuriranja preselila na naše društvene mreže FB, evo brzinskog pregleda kraja planinarske godine 2023.

Zadnji vikend u rujnu, ove godine 23. i 24.9., tradicionalno je rezerviran za druženje u kampu Medveja koji je baza iz koje smo ove godine pohodili obronke Ćićarije. Pedesetak članova društva spremno se odazvalo iako je datum bio fiksan, a prognoza ne baš bajna, no uz dobro društvo i razgledavanje znamenitosti Buzeta ipak je dio ekipe odradio planinarenje, ali i obavezno kupanje u Medveji.

   

U Buzetu i na Ćićariji

Kišni vikendi su se zaredali, no uz našeg novog vodiča Tomislava uspješno su odrađene ture na Ivanščicu (do Belecgrada i vrha) 22.10. , zatim 11.11. u kanjon Kamačnika i na Bijelu Kosu.

Ugostili smo u kućici kod Lojzekovog izvora članove PD Ina-Bjelolasica i HDP Željezničar iz Zagreba 25.11., te članove PD Bršljan Jankovac iz Osijeka 26.11.