Web PD “Stubičan”

Dobrodošli na web stranice Planinarskog društva "Stubičan"

Ovdje možete pronaći informacije o našim trenutnim, prošlim i, naravno, budućim aktivnostima.

Također se možete informirati kako se učlaniti i pridružiti se našim druženjima u prirodi!

Kontakt

Pošaljite poruku na
planinari.stubicani@gmail.com

Copyright

© 2015.-2019. PD "Stubičan"

Dopušteno je stavljati poveznice prema ovoj stranici ili koristiti sliku i isječak teksta koji služe kao poveznica prema njoj. Prenošenje sadržaja u cjelosti zabranjeno je bez pismenog dopuštenja autora teksta ili slike.


Održana redovna godišnja sjednica Skupštine PD “Stubičan”

U petak 26. siječnja 2024. održana je redovna godišnja sjednica Skupštine PD “Stubičan” u prostorima udruge Kajkaviana (partnerske udruge u projektu ESF-a SpojKAJ- spoji se za kaj) u Fellerovoj zgradi u Donjoj Stubici. Od ukupno 121 člana, u radu Skupštine sudjelovalo je 40 članova s pravom glasa i 3 maloljetna člana –  dovoljno za pravovaljane odluke.

Bila je to prigoda za sumiranje postignutog u 2023. godini. Sve materijale potrebne za redovnu izvještajnu sjednicu Skupštinu Društva pripremila je predsjednica i članovi su ih primili mailom 16.siječnja 2024. i javno su dostupni na webu Društva. Podsjetnik na pohode, penjačke aktivnosti, volonterske akcije, ugošćavanje drugih planinara na našem području kao i na uspješna školovanja napravio je u obliku prezentacije Robert Vidas. Pogledajte klikom na link. Izvještaj o radu, financijski izvještaj i izvještaj Nadzornog odbora jednoglasno su prihvaćeni.

Uslijedio je dogovor o aktivnostima za 2024. godinu s naglaskom na 54. pohod Stazama Gupčevih puntara koji je prva nadolazeća aktivnost. Naš je pohod objavljen u kalendaru Hrvatskog planinarskog saveza koji okuplja sve aktivnosti u proslavi 150 godina organiziranog planinarstva u Hrvatskoj.